Magic Mushroom Grow Kits USA

5 beste paddo kweeksets (doorgelicht en aanbevolen)

Het kweken van paddo’s kan een ontmoedigend idee zijn voor beginners. Een deel van het probleem is dat er zeker geen tekort aan informatie op internet is – tussen Mycotopia , The Shroomery en een groot aantal handleidingen over hoe je moet kweken en Teks, kan groeien snel overweldigend en verwarrend worden. Voeg daarbij het feit dat er talloze plaatsen zijn waar het mis kan gaan, en dat mensen vaak opgeven voordat ze zelfs maar zijn begonnen.

Gelukkig is er nu een reeks paddo-kweeksets beschikbaar om je te helpen de vervelende onderdelen te omzeilen, zoals het weken van granen, koken onder druk, zakafdichting, enz. Je koopt gewoon je kit, koopt een spuit met de sporen van de paddenstoel die je ‘ Ik wil graag groeien en een maand tot zes weken later kun je je verse paddo’s oogsten.

PADDO’S KWEKEN

Terwijl de belangstelling voor de therapeutische voordelen van psilocybine en psilocine-preparaten, en decriminaliseringsbewegingen in de VS en de rest van de wereld aan kracht winnen, willen talloze mensen weten hoe ze medicinale paddenstoelen kunnen foerageren of kweken. Dat geldt vooral omdat psilocybine het stigma mist dat LSD in de jaren zestig kreeg, als natuurlijk wordt beschouwd en bekend staat als zeer veilig.

Thuis paddenstoelen kweken is in principe eenvoudig. Pioniers zoals Oss en Oeric (ook bekend als Terrance en Dennis McKenna), professor Fanaticus (uitvinder van de PF Tek) en een groot netwerk van ervaren kwekers op Mycotopia en The Shroomery , hebben de methoden voor het kweken van paddo’s vereenvoudigd. Als gevolg hiervan is het mogelijk om de meeste benodigde componenten te kopen bij uw plaatselijke supermarkt, apotheek en bouwmarkt.

Dat gezegd hebbende, vereist het kweken van paddenstoelen enige liefdevolle zorg. Om de kans op succes te vergroten, zijn paddo-kweeksets een geweldige manier om er meteen in te duiken zonder je een beetje als MacGyver te voelen!

Voordat je begint, is het belangrijk om in gedachten te houden dat psilocybine in de meeste landen een geregistreerd medicijn blijft. Zorg er daarom voor dat u zich vertrouwd maakt met de wetgeving in uw regio. In de Verenigde Staten wordt psilocybine geclassificeerd als een Schedule 1-stof. Sporen kunnen legaal zijn in uw staat of land, maar het ontkiemen van sporen, evenals het kweken en bezitten van paddenstoelen, kan illegaal zijn.

EEN GESCHIEDENIS VAN DE PADDO-KWEEKSET

Mensen kweken al geruime tijd paddo’s, te beginnen met nieuwsgierige mycologen in de jaren ’70. Terrance en Dennis McKenna maakten het kweken van paddo’s in de jaren ’70 en ’80 populair met eerbetoon als de kweekset “mckennaii”. In de vroege jaren 90 was Robert “Billy” McPherson (ook bekend als professor Fanaticus) een pionier in een methode voor het kweken van paddenstoelen genaamd Psylocybe Fanaticus Tek (of PF Tek). Hij adverteerde zijn bedrijf “Psylocybe Fanaticus” via High Timesmagazine, met prachtige afbeeldingen van psychedelische paddenstoelen. De PF Tek gebruikte aanvankelijk biologische roggezaden als kweekmedium, maar dat werd vereenvoudigd tot bruine rijstmeel (BRF) en vermiculiet. Door middel van stoomsterilisatie, tyndallisatie of koken onder druk wordt het BRF-substraat gesteriliseerd in inmaakpotten met wijde opening met een laag droog vermiculiet als filter.

Hoewel de PF Tek nog steeds wordt gebruikt om paddo’s te kweken, zijn de meeste moderne methoden voor het kweken van paddo’s gebaseerd op sporenspuiten en spawnzakken met voorgesteriliseerde graanbroed (rogge, tarwe of gierst) met een zelfherstellende injectiepoort. Je injecteert je sporen en laat het mycelium de zak koloniseren voordat je hem met mest vult. De moderne kweek van paddo’s is zeer geavanceerd geworden met gespecialiseerde kweekkamers, timingmechanismen en zelfs technieken zoals hydrocultuur.

WAAROM BEGINNEN MET EEN PADDO KWEEKSET

Champignons kweken in voorgekookte rijstzakken (Spiderman/Uncle Ben Tek) of op bruine rijstmeel (PF Tek) lijkt misschien eenvoudig genoeg. Toch kan het een uitdaging zijn om alle componenten op te sporen en te kopen die nodig zijn om je paddo’s te kweken. Hoewel het verzamelen van alle afzonderlijke onderdelen om paddenstoelen te kweken misschien triviaal lijkt, kan het nodig zijn om meerdere winkels te bezoeken die misschien niet hebben wat je zoekt. Als je in een appartement woont, hoef je je ruimte niet vol te proppen met balen hooi of zakken graan.

Een kit daarentegen stroomlijnt het hele proces. Een kit bevat precies wat je nodig hebt voor elke kweek: een kweekzak met gesteriliseerde granen, mest, darmen en alle extra benodigde componenten. Als je kweekt om te beginnen met microdoseren, wil je waarschijnlijk niet veel paddo’s tegelijk kweken, dus kweeksets zijn perfect. Je kunt er een redelijke hoeveelheid van kweken in een kleine bewaardoos.

Als je nieuwsgierig bent naar hoeveel je nodig hebt voor een microdoseringsregime, bekijk dan de nieuwe en verbeterde microdoseringscursus van Third Wave . Aan de hand van een stapsgewijs, op wetenschap gebaseerd protocol, leidt de cursus u door de basis en helpt u uw routine af te stemmen op uw persoonlijke doelen.

VAN MYCELIUM TOT CHAMPIGNONSUBSTRAAT TOT VERSE CHAMPIGNONS

Het principe van het kweken van paddenstoelen is eenvoudig. Je ontkiemt sporen op een eenvoudig substraat – meestal rijstmeel vermengd met vermiculiet of granen zoals rogge, tarwe of gierst. Het mycelium van de sporen koloniseert het substraat en wanneer het volledig is gekoloniseerd, is het tijd om de paddenstoelen te bevruchten.

Houd er rekening mee dat je een schone plek moet hebben voor de installatie. Als je niet oppast kan er besmetting ontstaan, met als gevolg zakken vol schimmel. Koop sporenspuiten van goede kwaliteit en zorg ervoor dat je een ruimte hebt die je kunt afnemen met alcohol en schoon kunt houden tijdens de voorbereidingsfase. Lees uw documentatie altijd een paar keer door en oefen het proces zo goed als u kunt.

Bij het kweken van paddenstoelen bootsen we de natuurlijke omgeving na waarin ze leven.  Psilocybe cubensis groeit op koeienmest, een goed afgebroken substraat dat bestaat uit verteerd plantaardig materiaal. Schimmels leven in hun voedsel, terwijl wij ons voedsel in ons verteren. Schimmels scheiden enzymen uit; ze “kwijlen” over hun hele voedsel om het af te breken en vervolgens de voedingsstoffen op te nemen.

De meeste eetbare of medicinale schimmels groeien graag op rijst of granen – we noemen deze fase “broed” – maar hebben andere behoeften als het gaat om vruchtvorming. Voor vruchtvorming kunnen de rijst of granen worden toegevoegd aan een bulksubstraat. De bulksubstraten kunnen resulteren in grote champignons dankzij extra voedingsstoffen met het voordeel van extra flushes champignons die resulteren in een veel betere opbrengst dan de rijst of granen alleen. Bulksubstraten zijn onder meer kokosvezel, mest of stro. Deze zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten of tuincentra. Bulksubstraten kunnen worden gekweekt in op zichzelf staande containers en uit de weg worden gehouden, waarbij ze minimaal licht nodig hebben of een groeilicht op een timer als ze in een kast worden bewaard.

PSILOCYBE CUBENSIS , GOLDEN TEACHER OF TRUFFELS?

De meeste paddo kweeksets bevatten geen sporen. Hoewel sporen in sommige delen van de wereld legaal kunnen zijn, is het steevast illegaal om ze te ontkiemen, omdat dit dan wordt geclassificeerd als het kweken van een Schedule 1 (of Schedule 9 of Class A-stof, afhankelijk van waar je bent) drug. Als je een kit koopt, betekent dit dat je de sporen apart moet kopen.

Bij het sporenonderzoek kom je een lange lijst aan soorten tegen. Gezien de uitgebreide verspreiding van de psychedelische paddenstoel Psilocybe cubensis, zijn er variëteiten uit veel verschillende landen, elk met een bijpassende naam: Ecuador, Thaise, Cambodjaanse, Colombiaanse, Hawaiiaanse, Mazatapec of Mexicaanse paddenstoelen.

Pas op dat u variëteiten niet met soorten verwart. Psilocybe cubensis , Psilocybe cyanescens , Psilocybe tampanensis (truffels) en Psilocybe mexicana zijn voorbeelden van soorten, terwijl “Golden Teacher”, “B+”, “PE” en “Albino PE” voorbeelden zijn van variëteiten van P. cubensis . Helaas verwijzen mensen onbedoeld naar sommige soorten als variëteiten. Voordat je de sporen bestelt, moet je ervoor zorgen dat je een soort koopt die geschikt is voor de methoden die je gebruikt. Als je zonder het te weten een sporenspuit van Psilocybe cyanescens hebt verkregen , maar geen methode toepast die geschikt is voor die soort, dan komt de vruchtbare tijd en kun je je gaan afvragen waarom je paddo’s niet groeien.

Er zijn ook veel veredelde variëteiten van P. cubensis- paddenstoelen, waaronder de variëteiten “Golden Teacher”, “B+”, “PE”, “Albino PE” en “Mckennaii”, en bijpassende namen van kweeksets (bijv. “Grow Kit B”, “Grow Kit Golden Teacher”, enz.).

WAAR KOOP JE EEN PADDO KWEEKSET

Veel bedrijven verkopen paddo kweeksets, niet alleen voor paddo’s maar ook voor een breed scala aan eetbare en medicinale schimmels. Houd er rekening mee dat verschillende paddenstoelen verschillende behoeften hebben. De meeste groeien prima op granen als broed, maar voor bulkkweek geven sommigen de voorkeur aan compost, andere aan rietjes en sommige hardhouten houtsnippers.

Hieronder geven we een lijst van zes bedrijven die volgens ons enkele van de beste kits op de markt leveren. We raden aan om een ​​kit te kiezen met voldoende documentatie van een bedrijf dat goede ondersteuning biedt en graag advies en feedback geeft als je die nodig hebt. U kunt ook controleren op onafhankelijke beoordelingen en feedback vragen op sites zoals The Shroomery .

Houd er rekening mee dat de bedrijven die kits verkopen over het algemeen de sporen niet kunnen leveren. Je zult ergens anders sporen of spuiten moeten halen.

champignon kweekset

#1 Paddo kweekset van Third Wave

De Mushroom Grow-kit van Third Wave bevat een eenvoudig te volgen cursus in drie stappen met eenvoudig te volgen video’s en instructies voor het thuis kweken van paddenstoelen. 

Het heeft alles wat je nodig hebt om paddenstoelen te kweken: van inoculatie tot oogst, voorgesteriliseerd en 100% klaar voor gebruik uit de doos.

Dat betekent dat het heeft:

✔ Zoveel mogelijk stappen zijn voorverpakt…

✔ Gesteriliseerde materialen en gereedschappen (dit is een stuk lastiger dan je denkt)…

✔ Eenvoudig te volgen instructies en videodemonstraties…

✔ Alles wat je nodig hebt om minimaal 3-4 flushes te oogsten.

Beste van alles? Het is discreet.

Veel kweeksets komen aan in zware pakketten met omvangrijke materialen die te veel ruimte innemen. Third Wave heeft zijn Mushroom Grow Kit zo ontworpen dat hij gemakkelijk in een kast of grote lade past, waar je ook woont. 

Onder begeleiding van ervaren paddenstoelenkwekers produceert de kweekset van Third Wave eetbare paddenstoelen in ongeveer 4-6 weken. Het enige item dat nodig is om op gang te komen, zijn de sporen, die we graag aanbevelen voor sourcing. 

Deze kweekset voor thuis kost $ 249 en is beschikbaar voor verzending in de Verenigde Staten.

Je kunt het hier bekijken.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie.

 
Paddo Kweekset van Third Wave

#2 CULTIV8R CLUB

CULTIV8R CLUB gelooft in het belang van toegang tot hoogwaardige, veilige en betrouwbare medicinale paddenstoelen om welzijn, geestelijke gezondheid en transformatie te ondersteunen.

CULTIV8R CLUB biedt stand-alone kits, samen met teeltadvies en kitnavullingen:

  • Alleen CULTIV8R-set – $ 279
  • CULTIV8R KIT + Zoomconsult – $ 379
  • Navulling CULTIV8R-kit – $ 79

Ze verkopen geen sporen.

Video speler.

#3 Sporenlaboratorium

Spores Lab verkoopt sporen, culturen, spawn en kits (evenals kweekbenodigdheden en uitrusting). Ze zijn gevestigd in Canada en verzenden alleen binnen Canada.

Hun disclaimer zegt dat hoewel het psilocybine-molecuul illegaal is, psilocybe-culturen dat niet zijn. Je kunt dus kopen voor onderzoeksdoeleinden, maar kweken is illegaal…

Hun producten omvatten tutorials, training en ondersteuning.

Kits variëren van $ 85,99 tot $ 194,99 (vanaf maart 2023) en ze accepteren cryptocurrency en e-transfer (voor privacy). Hun website heeft een recensiespagina met positieve getuigenissen.


#4 Midwest kweeksets

Midwest Grow Kits bevinden zich in Illinois. Ze verzenden door de VS en wereldwijd. Hun kits bevatten video-kweekgidsen en ze bieden klantenservice via telefoon, livechat of e-mail.

Hier is een korte samenvatting van wat ze bieden (bijgewerkt maart 2023):

  • Mega-paddenstoelenkweek- en broedset: $ 139
  • Ultieme paddenstoelenkweek- en incubatorkit: $ 109,99
  • Eenvoudig pakket: $ 45,99
  • “Ecosfeer”: $ 219,99
  • Ecosphere-pakket: $ 287
  • Monstermoesson-ecosfeer: $ 414,99
  • Supreme Jar Monsoon Ecosphere 2.0-pakket: $ 399,99

Ze verkopen geen sporen, maar raden Premium Spores aan.

champignon kweekset


#5 Virgenu 12 Potten Paddenstoelen Kweekset

Virgenu verkoopt een kit gebaseerd op de PF Tek die alle apparatuur bevat die je nodig hebt om van kolonisatie naar vruchtzetting te gaan. Het wordt geleverd met een luchtpomp, verwarming, vruchtkamer, verlichting en perliet.

Verkocht op Amazon voor $ 159 , de kit scoort 4,2 sterren op 589 beoordelingen. Net als vergelijkbare producten biedt het alleen een kit, zonder sporen.

 

VOLGENDE STAPPEN VOOR HET KWEKEN VAN PADDENSTOELEN…

Als je besluit om op pad te gaan om je eigen medicijn te oogsten, raadpleeg dan zeker onze gids over het kweken van psilocybine-paddenstoelen en bekijk de microdoseringscursus van Third Wave .

Als je dol bent op het idee om paddenstoelen te kweken, maar ze liever wilt kopen, bekijk dan de Ultieme gids voor het inkopen van psychedelische medicijnen .

You cannot copy content of this page