Magic Mushroom Grow Kits USA

Magic Mushroom Chocoladerepen: Alles wat je moet weten

Degene die als eerste paddo’s en Mushroom Chocolate Bars combineerde, was een genie, maar die zijn allang verdwenen. Meer dan duizend jaar geleden combineerden de Azteken psilocybine-bevattende paddenstoelen met cacao. Tegenwoordig worden de dingen een beetje anders gedaan, maar de basis blijft hetzelfde. In dit bericht bespreken we alles wat je moet weten over paddo-chocolade , inclusief hun geschiedenis, effecten, waar je ze kunt krijgen en hoe je ze zelf thuis kunt maken.

Wat zijn psilocybine-paddenstoelen?

Psilocybine-paddenstoelen, ook wel paddo’s genoemd, zijn een polyfyletische informele groep schimmels die psilocybine bevatten, dat bij consumptie wordt omgezet in psilocine. Psilocybe , Panaeolus (inclusief Copelandia), Inocybe, Pluteus, Gymnopilus en Pholiotina zijn biologische geslachten die psilocybine-paddenstoelen bevatten.

Psilocybine-paddenstoelen zijn en worden nog steeds gebruikt in religieuze, voorspellende of spirituele situaties door inheemse samenlevingen in de Nieuwe Wereld. Ze worden ook recreatief gebruikt . Ze verschijnen in rotstekeningen uit het stenen tijdperk in Afrika en Europa, maar ze zijn het meest bekend in precolumbiaanse sculpturen en hiërogliefen die in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika te vinden zijn.

Magic Mushroom Chocoladerepen

Hoe werken paddo’s?

Psilocybine, het primaire element in paddo’s, is een hallucinogene molecule die je bewustzijnstoestand verandert. Wanneer u psilocybine gebruikt, zet uw lichaam het om in psilocine, dat zich bindt aan serotoninereceptoren in uw hersenen en snelle veranderingen veroorzaakt in cognitie, perceptie, emotie en zelfgevoel.

Psilocin stimuleert het default mode network (DMN), een netwerk van zeven grootschalige hersengebieden die samenwerken om abstract denken, herkauwen, toekomstprojectie en het vormen van ons zelfgevoel (ook wel ‘het ego’ genoemd) uit te voeren.

Psilocine onderbreekt effectief dit netwerk, wat leidt tot egoverlies en een gevoel van eenheid met de kosmos. Als dit allemaal een beetje woo-woo lijkt, is hier wat onderzoek om het te ondersteunen. Een placebo of psilocybine werd toegediend aan onderzoeksdeelnemers, die vervolgens in een MRI werden geplaatst om de hersenactiviteit te analyseren.

Deelnemers die psilocybine kregen toegediend, meldden gevoelens van “ego-ontbinding”, die verband hielden met een “desintegratie” van het salience-netwerk, dat betrokken is bij het detecteren en filteren van sensorische informatie in de omgeving.
Deze personen verklaarden ook dat ze zich meer “verbonden met de natuur” voelden en zich minder zorgen maakten over hun ego.

Hoewel psilocybine in veel delen van de wereld nog steeds verboden is, heeft het klinische toepassingen bij de behandeling van depressie, angst en verslaving. Psilocybine wordt gewoonlijk toegediend in de vorm van een pil of thee in een behandelomgeving en de effecten houden ongeveer 6 uur aan.

Gedurende deze periode ervaren patiënten over het algemeen substantiële veranderingen in hun denken en perspectief. Deze aanpassingen kunnen in bepaalde situaties levensveranderend zijn en leiden tot langdurige verbeteringen in de geestelijke gezondheid. Hoewel aanvullende studie nodig is, lijkt psilocybine-therapie een aanzienlijk potentieel te hebben als behandeling voor psychische aandoeningen.

Wat zijn paddo-chocolaatjes?

Omdat gedroogde paddenstoelen een onaangename smaak hebben, worden ze vaak gemengd met kruiden en als thee gezet, of, vaker, in een chocoladereep of truffels gedaan voor een smakelijkere ervaring. Paddo’s en chocolade hebben een lange en verbonden geschiedenis.

De cacaoplant (Theobroma cacao) wordt al lang vereerd als een heilig voedsel. Het sleutelelement, theobromine, stimuleert de aanmaak door de hersenen van ‘feel-good’ neurotransmitters zoals serotonine en dopamine, en daarom is chocolade zo opbeurend en stimulerend. Cacao werd door de Azteken als een goddelijk geschenk beschouwd. Ze kookten de cacaobonen tot een bittere drank genaamd ‘xocolatl’ voor religieuze rituelen en plaatsvervangende strijdersvieringen.

De meeste chocoladerepen op de markt bevatten relatief weinig cacao, maar vertrouwen op sterk verwerkte suiker. Sommige chocoladerepen met paddenstoelen op de markt zijn gewoon psilocybine-paddenstoelen vermengd met hoogverwerkte chocolade.

Hoewel ze heerlijk zijn, haal je niet het meeste uit deze combinatie. Als je het meeste uit chocoladepaddestoelen wilt halen, vooral voor een meer spirituele ervaring, is het essentieel om cacao van hoge kwaliteit te vinden. Psilocybine-paddenstoelen worden in de Verenigde Staten nog steeds geclassificeerd als een Schedule I-narcoticum, dus koop en gebruik ze op eigen risico.

Effecten Van Magic Mushroom Chocolade

Chocoladepaddo’s lijken misschien een prettige en veilige manier om voor het eerst met paddo’s te experimenteren, maar ze kunnen voor veel gebruikers behoorlijk sterk en overweldigend zijn. Mushroom Chocolate Bars is doordrenkt met gedroogde paddo’s om deze verrukkelijke delicatesse te creëren. Het eindproduct is een zeer effectieve psychedelica die in staat is om intense visuele hallucinaties, diepgaande introspectie en sensaties van gelukzaligheid op te wekken. Paddo-chocolade wordt vaak in kleine doseringen ingenomen, waardoor het ideaal is voor nieuwe gebruikers of voor mensen die een ernstige ervaring willen vermijden.

Hoe Magic Mushroom Chocoladerepen te maken

Het maken van je eigen paddo-chocoladerepen is eenvoudig – er zijn maar een paar ingrediënten nodig en de smaak en dosering kunnen worden aangepast aan jouw voorkeuren. Als je nog nooit paddo’s hebt geprobeerd, is dit een uitstekende plek om te beginnen. De chocolade maskeert de aardse smaak van gedroogde paddenstoelen en kan, in combinatie met de juiste componenten, je psychedelische trip verbeteren. Er zijn verschillende methoden om chocoladerepen met paddenstoelen of truffels te maken. Dit is een eenvoudig, betrouwbaar recept dat rekening houdt met de gezondheidsvoordelen van cacao.

Hier is een lijst met ingrediënten en hulpmiddelen die je nodig hebt:

  • Gedroogde paddo’s
  • Hoge cacao (70%+) chocolade
  • Siliconen chocoladereep vorm
  • Koffiemolen
  • Schaal
  • Dubbele boiler

1. Weeg en poeder je gedroogde paddo’s af

Een voordeel van het eten van paddochocolade is dat je vooraf afgemeten hoeveelheden psilocybine binnenkrijgt. Weeg af hoeveel droge paddenstoelen je aan je recept wilt toevoegen op basis van de afmetingen van je vorm. Als je vorm 24 vierkanten heeft en 100 g chocolade kan bevatten, kun je 6 g champignons afmeten voor ongeveer 0,25 g per vierkant – uitstekend voor microdosering – of 12 g voor 0,5 g per vierkant voor een grotere dosering. Zodra je de intensiteit van je paddo-chocolade hebt bepaald, vermaal je de gedroogde paddenstoelen in een koffiemolen.

2. Smelt je chocolade in een dubbele boiler

Het soort chocolade dat je gebruikt, is cruciaal voor het succes van je paddo-chocoladerecept. Het toevoegen van wat additieven aan eerder verwerkte chocolade zal de kristallisatie verstoren en het moeilijker maken om je paddo-chocolaatjes hard te maken.

Daarom raden we je aan om cacao van hoge kwaliteit te gebruiken in je recept. Het heeft niet alleen een geweldige smaak, maar het heeft ook veel gezondheidsvoordelen. Cacao bevat veel antioxidanten en wordt in verband gebracht met een betere gezondheid van het hart en een betere cognitieve functie. Als je de van nature bittere smaak van pure cacaonibs niet lekker vindt, ga dan voor chocolade met minstens 70% cacao. Het heeft een iets zoeter smaakprofiel en biedt nog steeds tal van cacaovoordelen.

Meet de hoeveelheid chocolade af die je nodig hebt — De fijngemalen champignons zullen niet veel bijdragen aan je mengsel, dus maak je geen zorgen over het verwijderen van te veel om rekening te houden met de gedroogde componenten. Smelt je chocolade langzaam in een dubbele boiler, vaak roerend. Laat de warme chocolademelk iets afkoelen voordat je de gedroogde paddenstoelen toevoegt, maar niet zozeer dat het moeilijk wordt om te gieten. Psilocybine kan worden gedood door hoge hitte, waardoor je chocolaatjes minder krachtig worden.

3. Combineer je paddo’s en gesmolten chocolade

Meng het champignonpoeder door het chocolademengsel. Meng grondig om ervoor te zorgen dat de actieve componenten in uw chocolade gelijkmatig worden verdeeld voordat u ze in uw vormen giet. Plaats je chocolade vier uur in de koelkast of vriezer om op te stijven. Dat is alles wat er is!

Hoe paddestoel-chocoladerepen te doseren

Champignonchocolade is een smakelijke en gemakkelijke manier om de vruchten van paddenstoelen te plukken. Een adequate dosis is echter van cruciaal belang om het beoogde effect te bereiken. Beginnen met één gram psilocybine-paddenstoelen is een uitstekend uitgangspunt. Je kunt tot 3 gram nemen voor een krachtigere ervaring.

Als paddo’s nieuw voor je zijn, is het essentieel om voorzichtig te werk te gaan. Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Onze paddo-dosiscalculator kan je misschien helpen erachter te komen waar je moet beginnen. U kunt een paar dingen doen om het meeste uit uw ervaring te halen.

Eerst en vooral moet u zich bewust zijn van uw omgeving. Zorg ervoor dat u zich in een veilige en vertrouwde omgeving bevindt om eventuele angst of onbehagen te verlichten. Ten tweede, ontspan en laat de ervaring organisch stromen, want het heeft geen zin om de effecten van psychedelica te bestrijden. Houd er ten slotte rekening mee dat de effecten van champignonchocolade van persoon tot persoon zullen verschillen. Daarom moet u bereid zijn om te experimenteren totdat u de dosis vindt die voor u het beste werkt.

Microdosing Champignon Chocoladerepen: wat is microdosing en de voordelen ervan

Microdosering is de praktijk van het innemen van een kleine hoeveelheid psychedelica, meestal LSD of psilocybine-paddenstoelen, om de cognitieve functie en creativiteit te verbeteren. Van microdosering wordt gemeld dat het voordelen biedt zoals een beter humeur, meer aandacht en concentratie en minder angst. Terwijl ze onder invloed zijn van psychedelica, beschrijven sommige gebruikers verbeterde spirituele inzichten en openbaringen.

Microdosering komt vooral veel voor bij professionals die hun prestaties willen verbeteren zonder hun carrière in gevaar te brengen door hogere doseringen te nemen die sterkere psychedelische effecten kunnen creëren.

Champignons hebben een microdosis van ongeveer 0,2-0,5 gram. Deze doseringen zouden u niet high moeten maken; dat is niet het doel van microdosering. Microdosing is de praktijk van het consumeren van een psychoactieve drug onder de sub-psychoactieve drempel om een ​​gevoel van meer aandacht, een beter humeur en meer creativiteit in de loop van de tijd aan te moedigen om gezondere levensstijlgewoonten op te bouwen.

Onze favoriete paddo-chocolaatjes die je online kunt kopen

Als je, net als wij, gelooft dat chocolade de beste manier is om van onze geliefde paddenstoelen te genieten, hebben we een lijst samengesteld met de beste paddo-chocoladereep die online verkrijgbaar is. Niet al deze bedrijven verzenden naar het buitenland en u moet op de hoogte zijn van uw lokale regelgeving om juridische problemen te voorkomen.

1. SERO

SERO is een Canadese start-up die microdoseringscapsules en macrodoseringschocoladerepen levert die op verantwoorde wijze zijn ingekocht en vervaardigd in Canada. Het productportfolio van zeven goederen is eenvoudig te verkennen en bevat een volledige uitleg van het soort ervaringen dat beschikbaar is.

SERO heeft drie chocoladerepen:

  • Ceremoniële cacao
  • Gezouten karamel
  • Matcha-chocolade

Elke chocoladereep bevat 3,75 g psilocybine, die je gemakkelijk in kleine vierkantjes kunt splitsen om de aanbevolen dosis te krijgen. Een vierkant is 250 mg (0,25 g) voor een microdosis; vier vierkanten is wanneer je de warme gloed van de effecten van paddo’s kunt voelen; en het eten van de hele reep chocolade neemt je mee op een volwaardige psychedelische excursie.

We stellen SERO’s Ceremonial Cacao Bar voor als je de voordelen van cacao en paddenstoelen wilt combineren. Ceremoniële cacao is een soort cacaoboon die vaak wordt gebruikt bij religieuze rituelen of intense meditatie. De bonen worden mild gefermenteerd en in de zon gedroogd voordat ze tot een pasta worden vermalen.

Wanneer ceremoniële cacao wordt ingenomen, kan dit sensaties van opwinding, rust en spirituele verbinding veroorzaken. Het zou ook de mentale helderheid en concentratie verbeteren. Om deze redenen gebruiken veel mensen ceremoniële cacao om te helpen bij meditatie en gebed. Anderen gebruiken het om te communiceren met het geestenrijk. In ieder geval is ceremoniële cacao een krachtig instrument voor zowel lichamelijke als geestelijke genezing.

LiteBriteFront_500x750

2. Temple Magic Mushroom Choconaut Eetwaren

Voor een meer fluweelzachte en zoete smaak combineren Temple Choconauts hoogwaardige Zwitserse chocolade met Golden Teacher paddo’s. Deze zijn misschien beter voor beginners omdat ze een smakelijkere smaak hebben die de aardse paddenstoelensmaak met succes maskeert. Het paddenstoeltype Golden Teacher is populair vanwege de mildere hallucinogene effecten.

Elk stuk chocolade bevat 0,5 g psilocybine. Het enige nadeel van dit product is dat het een beetje prijzig is en alleen wordt geleverd in twee of vier chocoladestukjes. De dosis van twee gram kan voor de meeste mensen onvoldoende zijn om een ​​complete psychedelische paddo-ervaring te krijgen en is het meest geschikt voor microdosering.

Temple Magic Mushroom Choconaut Edibles

3. Stip

Polka Dot Mushroom Chocolate Bars gebruiken Belgische chocolade om unieke smaken te creëren, zoals Cinnamon Toast Crunch, Lucky Charms, Smores en Fruity Pebbles. Deze bieden niet dezelfde voordelen als cacao van ceremoniële kwaliteit, maar ze smaken heerlijk en bevatten een aanzienlijke hoeveelheid paddo’s. Elke reep bevat 4 g psilocybine in 15 gemakkelijk breekbare stukjes, zodat je je dosis kunt kiezen van microdoses tot “god-modus”.

Polka Dot Champignon Chocoladerepen

Laatste gedachten: paddo’s en chocoladerepen met paddenstoelen

Paddo-chocolaatjes zijn een van de meest populaire soorten voedsel voor paddo’s. Om de hallucinogene effecten van hun paddo’s te versterken, namen de oude Azteken cacao in. Ceremoniële cacao wordt in veel beschavingen gebruikt bij religieuze en spirituele ceremonies. Het wordt gezien als een heilig gerecht dat individuen in verschillende religies met het goddelijke kan verbinden.

Chocoladepaddo’s zijn alle chocoladeproducten die zijn geïnjecteerd met psilocybine of psilocine. Dit wordt soms bereikt door paddenstoelenpoeder of geconcentreerde psilocybine toe te voegen aan een kant-en-klare chocoladecombinatie. Bij correct gebruik kunnen paddenstoelenchocolaatjes mensen helpen omgaan met verschillende medische problemen. Chocoladepaddo’s kunnen online worden gekocht, of je kunt proberen je eigen partij hallucinogene lekkernijen te maken.

You cannot copy content of this page